8 июн. 2015 г., 00:22

На социално слабите пенсионери 

  Поэзия » Гражданская
342 0 0

Пенсионер социално слаб

няма пари за хляб,

а депутатите като него не гладуват,

затова и толкова за него умуват.

Когато е за техните интереси - плам,

когато е за пенсионера...срам!

 

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??