Jun 8, 2015, 12:22 AM

На социално слабите пенсионери 

  Poetry » Civilian
391 0 0

Пенсионер социално слаб

няма пари за хляб,

а депутатите като него не гладуват,

затова и толкова за него умуват.

Когато е за техните интереси - плам,

когато е за пенсионера...срам!

 

 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??