8 дек. 2011 г., 16:02

На теб 2 

  Поэзия » Любовная
837 1 1

Една забранена любов,
една фантазия от мрака.
Родиха болка в ден нов
и приятелство, и светлината.

Ти малкия ми свят разби
със чувственост и нежност.
И всичката ти красота, уви,
ще бъде забранена цяла вечност.

Ти си моята душа близнак,
ти си любовта ми.
При мен ела веднъж или пак
изгори  съня ми.

© Кос Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??