7 апр. 2011 г., 19:35

На текила без моята муза 

  Поэзия » Другая
778 0 1

 

Ах, музо черна, ти - проклета!

Излез пред мене със достойнство!

Драсни за него два-три реда,

не се спотайвай със упорство!

 

При другия ли си се скрила?

Ела да видиш колко страдам!

Ще те почерпя със текила.

На екс! Но себе не прощавам.

 

Ти силна си, но в опозиция

и други лидери подрепяш.

Не ще те връщам със полиция.

Към мен безчувствена, свирепа...

 

Сама ще си изпия шота.

Сама солта ще си изближа.

Сама провалям си живота...

При него стой и нямай грижа!

© Талант Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Но тя е подмолна....
    гониш я, а гледай какви неща сътворява зад гърба ти!
Предложения
: ??:??