7 abr 2011, 19:35

На текила без моята муза 

  Poesía » Otra
780 0 1

 

Ах, музо черна, ти - проклета!

Излез пред мене със достойнство!

Драсни за него два-три реда,

не се спотайвай със упорство!

 

При другия ли си се скрила?

Ела да видиш колко страдам!

Ще те почерпя със текила.

На екс! Но себе не прощавам.

 

Ти силна си, но в опозиция

и други лидери подрепяш.

Не ще те връщам със полиция.

Към мен безчувствена, свирепа...

 

Сама ще си изпия шота.

Сама солта ще си изближа.

Сама провалям си живота...

При него стой и нямай грижа!

© Талант Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Но тя е подмолна....
    гониш я, а гледай какви неща сътворява зад гърба ти!
Propuestas
: ??:??