22 янв. 2016 г., 07:40

На топло 

  Поэзия » Другая
288 0 2

Изпих си кафето, чая с мед,

Тръгнах обратно в снежна пъртина.

То всичко беше покрито с лед,

Някой помисли че студът си отмина.

Снежинки безброй попадат в очите,

Всичко пред мен е студена мъгла.

Къде, къде сега ще вървите?

На топло, на топло далеч от снега.

В.Й.21.01.2016г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??