14 окт. 2018 г., 12:10

На Виктория Маринова 

  Поэзия » Другая
446 0 2

Чак до звездите лети

духът ти добър и смел.

Нека Бог ни прости,

че не чухме твоя апел.

 

Ала ти си безсмъртна -

вечно ще живееш в сърцата ни.

В светица се превърна

и пример даде на децата ни.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??