Oct 14, 2018, 12:10 PM

На Виктория Маринова 

  Poetry » Other
444 0 2

Чак до звездите лети

духът ти добър и смел.

Нека Бог ни прости,

че не чухме твоя апел.

 

Ала ти си безсмъртна -

вечно ще живееш в сърцата ни.

В светица се превърна

и пример даде на децата ни.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??