19 июл. 2009 г., 22:07

На wind2008 

  Поэзия » Другая
677 0 9

На Валди

 

Мъка...

В душата ми е рана.

Мисли, спомени...

А теб те няма.

Не мога да повярвам.

Щипя се - да се събудя.

Но теб те няма.

В миналото ни се връщам,

но сам съм -

теб те няма.

Знам, че искаш да сме силни,

но прости, не мога,

защото теб те няма.

Лято е, красиво е.

В душата ми е зима,

защото теб те няма.

Но спомените ми ще надделеят.

Със нас ще бъдеш вечно.

Не може нищо да ни раздели -

такава сила няма.

© Петър Хаджидимитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??