12 мар. 2007 г., 20:41

На закуска 

  Поэзия
679 0 2
Хайде побързай, ела.
Аз съм сама и те чакам.
Тази нощ е студена,
аз мръзна.
Хайде побързай,
стопли ме сега!
От твойте целувки
нека изгарям,
от твойте прегръдки
нека пламтя,
телата ни...
нека да станат жарава
и после така да поспя.
Свещта ще догаря,
ще пукне зора.
Ще станем да пием кафе,
ще закусим мед с палачинки отново
и ще си идеш при
твойта жена!
1987

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??