18 окт. 2009 г., 22:19

На заминаване 

  Поэзия » Другая
1139 0 5

Леглото мирише на слънце
Вчерашният секс ме гъделичка
 под чаршафа
думите все още са несвързани
 и климатикът шепне с тихо тракане
щората е татуирала бедрото ти
и тигърски потрепва с
 всяко вдишване
 тези сенки, тези утринни нахалници
те украсяват до поискване
не ми се става, хич не ми се става
първи
а утринта ми скача по главата
ще изтече докрай нощта със
пастата за зъби
ще трябва дълго следваща да чакаме...
и се разтваряме с дима на първите
цигари
в кафееният буркан потрепва утрото
и обещанието, че няма да
забравим
а до вратата се чернее куфарът...

© Георги Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??