19 янв. 2021 г., 11:32

Наближават изборите! 

  Поэзия » Гражданская
562 1 0

Докога да ни тъпчат ще търпим,

докога като животни ще ни третират,

докога като роби ще мълчим

и жертвите на системата ще умират?

Да се стреснем е крайно време,

да ги изгоним от властта,

нека съвестта ни не дреме,

нека не се примиряваме с участта

да ни управляват калинки,

намерени на някой разклон,

видяхме компрометиращите снимки

на корумпирания балон.

Той с джипа си се носи

по села и малки градчета

гласове там да проси,

че изложи се с тез кюлчета.

Народе, на изборите ти реши -

дали да се спасим

или държавата да се руши

и в небитието да се изпарим!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??