23 июл. 2015 г., 23:43

Наблюдение 

  Поэзия » Другая
401 0 0

Любов ли бе?

О, беше, да!

И тази малка дума "беше"

убиваше и мен.

Убиваше и тъй болеше.

Но то бе нявга

Сега е дим.


Погледи. На две лица.

Или по две.

Така ли беше...

едните влюбени горят,

а другите са чужди вече.

Така бе нявга,

сега е дим.


Спомени.

Отминал сън.

Несбъднати мечти и грешки.

Но те мечтаеха преди.

Сега е само дим

във вечност.

© Елица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??