Любов ли бе?
О, беше, да!
И тази малка дума "беше"
убиваше и мен.
Убиваше и тъй болеше.
Но то бе нявга
Сега е дим.
Погледи. На две лица.
Или по две.
Така ли беше...
едните влюбени горят,
а другите са чужди вече.
Така бе нявга,
сега е дим.
Спомени.
Отминал сън.
Несбъднати мечти и грешки.
Но те мечтаеха преди.
Сега е само дим
във вечност.
© Елица Всички права запазени