27 мая 2014 г., 19:08

Началото и краят 

  Поэзия » Философская
398 0 0

Спомените ще изтлеят.

Снимките ще избледнеят.

Словото ще се забрави.

Мракът над всички ни ще се стовари.

 

Хаосът след него пристъпва бавно.

Редом с вечността - движеща се плавно.

© Дафинка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??