May 27, 2014, 7:08 PM

Началото и краят 

  Poetry » Phylosophy
410 0 0

Спомените ще изтлеят.

Снимките ще избледнеят.

Словото ще се забрави.

Мракът над всички ни ще се стовари.

 

Хаосът след него пристъпва бавно.

Редом с вечността - движеща се плавно.

© Дафинка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??