10 февр. 2015 г., 20:59

Надежда 

  Поэзия » Философская
360 0 0

Безнадеждно съм пълна с надежда.
Аз винаги вярвам в доброто.
Твърде често наивна изглеждам
и сякаш оспорвам у хората злото.

Но има. Има в сърцата отрова.
И в моето има. Всички сме грешни.
Но всички сме равни пред Бога
със своите грешки човешки.

Безкрайно обичам - безкрайно прощавам.
Сърцето ми силно всичко понася.
Не, не се уморявам.
Не, не се превъзнасям.

Аз просто си имам надежда.
В хората, в приказките, в мечтите.
Дори наивна да ти изглеждам,
аз знам, че ти си от тези - добрите.

© Александра Евтимова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??