25 янв. 2011 г., 10:23

Надежда 

  Поэзия » Любовная
602 0 9

Надежда, че днес ще е друго,

че няма да има лъжи,

душата ми леко ще диша,

щом близо до мене си ти.

 

Усмивката твоя е радост,

думите - нежен мехлем.

Надеждата блика отвътре.

Прекрасен е днешният ден!

 

Светът е създаден за двама,

светът е прекрасен с теб.

Надеждата радва душата,

която хвърчи като мен.

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??