20 июл. 2011 г., 17:53

Надежда 

  Поэзия » Любовная
554 0 0

Дните отминават, остава ти само споменът, сплитан с години 

и като ситен дъжд по тази картина капки сълзи се сипят 

в отчаян опит да я съсипят и слеят със нея в сивото!

 Дали ще съумея да опазя красивото, 

бодливо е дивото цвете в ръцете ми,

цветовете му, ветровете ги носят,

незнайно къде са поели, форма приели 

на полетели, стотици лебеди бели!

 

 

© Ицо Младенов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??