Надежда за двама
Всичко, което съм искал,
ми дава надежда,
то ми дава смисъл
и към теб ме отвежда.
Да усетя твоя глас,
твоите коси дори.
Имаш ти над мене власт,
взе ми всичките сълзи.
Поглед ням със теб ще споделя,
а след това върви си!
Искам силно в тебе да се взра,
а след това върви си!
Да докосна твоето лице,
усмивката ведра,
макар и да не е с ръце.
Бъди към мене щедра!
© Калин Барбов Все права защищены