9.05.2012 г., 17:07 ч.

Надежда за двама 

  Поезия » Любовна
538 0 2

Надежда за двама

 

 

 

Всичко, което съм искал,

ми дава надежда,

то ми дава смисъл

и към теб ме отвежда.

 

Да усетя твоя глас,

твоите коси дори.

Имаш ти над мене власт,

взе ми всичките сълзи.

 

Поглед ням със теб ще споделя,

а след това върви си!

Искам силно в тебе да се взра,

а след това върви си!

 

Да докосна твоето лице,

усмивката ведра,

макар и да не е с ръце.

Бъди към мене щедра!

 

© Калин Барбов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??