1 окт. 2022 г., 07:35

Надхвърли образа желан 

  Поэзия » Любовная
166 0 2

         

    Надхвърли образа желан

 

Не се побираш в образа нетраен,

във който аз с любов те сътворих.

Какво пък, пак си ми прекрасен,

за тебе всички рими изредих!

 

Рисувах те със цветовете сини,

родени във далечното небе…

Над мен летяха облаците бели

и чувствах пулса на едно сърце.

 

Душата ти създадох с чувства нежни.

Не може по-красива да е тя!

И в тези чудни мигове – безкрайни,

усетих силата на любовта.

 

Разкрих ти стара моя тайна

и ти надхвърли образа желан…

Ще мога ли сега да те опазя

или ще си заминеш неразбран?

 

                  Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??