Наивно.
Слънце пак изгря -
иде пролетта.
Птички се разпяват -
за любов разправят.
Хайде усмихни
своето лице!
Вече престани
с тва си мръщене.
Нищо че вали,
сняг да е дори,
въздухът е жив,
жив бъди и ти!
25.03.09
софия
© Братан Все права защищены