25.03.2009 г., 18:27 ч.

Наивно 

  Поезия » Друга
406 0 4

 

 

 

Наивно.

 

Слънце пак изгря -

иде пролетта.

Птички се разпяват -

за любов разправят.

 

Хайде усмихни

своето лице!

Вече престани

с тва си мръщене.

 

Нищо че вали,

сняг да е дори,

въздухът е жив,

жив бъди и ти!

 

25.03.09

софия

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??