Най-желаната жена
И да хъркаш,
и да мъркаш,
все си ти една -
най-желаната жена!
Прегръдка щом усетя
и замирише на парфюм,
да видя как сваляш си корсета,
глава изпразвам, като гюм!
Бягай в леглото, приготви се!
Земетресение не ще ме спре.
Заемай поза, не мори се
Камасутра сега ни нас зове!
След потни, нежни
дълги часове,
красиви ще са нощи снежни,
никой днес не иска да ги спре!
После в прегръдка сладка
ще се отпуснем нежно двама!
Туй запазена е марка
за Мачо и прекрасна Дама!
И да хъркаш,
и да мъркаш,
все си ти за мен една -
най-желаната жена!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены
мечта е на всяка жена