7 апр. 2021 г., 12:00

Най-красивото лято 

  Поэзия » Любовная
295 1 0

Най-красивото лято

 

Най-красивото лято

ме очаква, нали?

Ще пътувам към тебе

сред цветя от мечти!

 

Ще докосна сърцето,

ще докосна света,

нека нежно морето

ми изпрати вълна.

 

Най-красивият изгрев,

най-красивият ден

ще ме чакат смутени,

ще са само за мен.

 

Най-красивото лято

ме очаква, нали?

Най-красивата обич

е във твойте очи!

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??