Apr 7, 2021, 12:00 PM

Най-красивото лято 

  Poetry » Love
297 1 0

Най-красивото лято

 

Най-красивото лято

ме очаква, нали?

Ще пътувам към тебе

сред цветя от мечти!

 

Ще докосна сърцето,

ще докосна света,

нека нежно морето

ми изпрати вълна.

 

Най-красивият изгрев,

най-красивият ден

ще ме чакат смутени,

ще са само за мен.

 

Най-красивото лято

ме очаква, нали?

Най-красивата обич

е във твойте очи!

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??