16 янв. 2014 г., 12:40

Най-страшната присъда 

  Поэзия » Любовная
509 0 1


Беше просто. Ясно и болезнено.
Знаеше се във началото, че ще кървя.
Но не обичам дребни сметки и купони.
Запаля ли се – значи ще горя!
Наясно бях какъв си.
Не си от страшните.
Ти си от другите - невинните, самите.
Гордите, добрите и нещастните.
Прободе ме директно във гърдите.
Ти си от тези, дето ако нараня,
после нощите ми винаги са будни.
Ти си от тези дето с доброта
са ми давали най-страшната присъда!

© ТтТт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??