26 апр. 2007 г., 06:26

Накара ме да искам 

  Поэзия
829 0 3
Да потъна в дълбините,
безсилна... да властваш над мен.
В слабостта си сила да открия,
в залеза отминалия ден.

Да ме изпълниш цялата,
да пренаситиш всяко сетиво,
накъсаш всеки дъх
и пресушиш душата ми!

След теб да няма нищо...
дори и мен.

© Магдалена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??