Apr 26, 2007, 6:26 AM

Накара ме да искам 

  Poetry
733 0 3
Да потъна в дълбините,
безсилна... да властваш над мен.
В слабостта си сила да открия,
в залеза отминалия ден.

Да ме изпълниш цялата,
да пренаситиш всяко сетиво,
накъсаш всеки дъх
и пресушиш душата ми!

След теб да няма нищо...
дори и мен.

© Магдалена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??