8 июл. 2014 г., 19:41  

Написано 

  Поэзия » Другая
272 0 2

Написах цял роман за любовта си,
описах всичко, както е било
аз разговарях само с Съвестта си,
и съм изправен с вдигнато чело.

Там казвам ясно и тук ще повторя,
че в трудните пътеки съм вървял,
душманите си исках да оборя,
да кажа как и колко съм удпял.

И стихове аз от тогава пиша,
потресен бях от първата  любов!
Момчешките си мъки там описах,
за изпитанията бях готов!

И трябваше години да изминат,
пак да се срещна с първата любов!
Очакаха  сърцата да изстинат,
но  гаси   ли  се пожар със огън нов!
 08.07. 2014г. Драгойново

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??