15 июл. 2007 г., 11:22

Напразни думи 

  Поэзия
654 0 19

Напразни думи,

неясен сценарий.

Чувствата празни,

изчистени от съдържание.


Опитваме се да живеем по старому,
а вече нищо не е същото.
Всеки гони целите си самостоятелно
и няма време дори за обаждане.

Ясен развой,
предадени истини.
Заклещени между лъжи безсмислени...
Рушат сърцата ни безмилостно!!!

Иначе сме истински,
душите ни щастлива са, че се познаваме.
А в интерес на истината -
всичко е просто мистерия и догадки!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??