Напразни думи,
неясен сценарий.
Чувствата празни,
изчистени от съдържание.
Опитваме се да живеем по старому,
а вече нищо не е същото.
Всеки гони целите си самостоятелно
и няма време дори за обаждане.
Ясен развой,
предадени истини.
Заклещени между лъжи безсмислени...
Рушат сърцата ни безмилостно!!!
Иначе сме истински,
душите ни щастлива са, че се познаваме.
А в интерес на истината -
всичко е просто мистерия и догадки!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени