6 авг. 2013 г., 14:28

Напреко 

  Поэзия » Другая
512 0 11

Живея нàпреко на правилата

и чакам нещо странно да се случи.

Не съм изменяла до днеска на приятел.

Не съм подминала ни просяк, нито куче.

 

Понякога минавам на червено.

Играя си, шегувам се със риска.

Харесвам всичко тайно, забранено.

За обич позволение не искам.

 

Такава съм – с опасността флиртувам.

И често хората за мен  приказват...

В дълбоките води най-лесно плувам,

но... божиите заповеди спазвам.

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??