27 февр. 2019 г., 23:27

Напролет 

  Поэзия » Любовная
615 0 1

 

Усмихни ми се, момиче!

Слънце влюбено изгря.

Чурулика пойно птиче

по зелената земя...

 

Ти не гледай боязливо

на вълшебния ветрец...

С танца ни разсмива

и поръсва свеж дъждец.

 

Ето, пролет в нас наднича -

носи нежна топлина.

Тайно дрехите съблича

и духовна е храна...

© ИВАН МИЛАНОВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??