25 июл. 2006 г., 20:13

Нарисувай ми... 

  Поэзия
754 0 2

Нарисувай ми, художнико, душата си!

За платно използвай мойто тяло!

Цветовете сам си избери!

Изгаряй всяка болка с огнени бои.

На мястото на мъката щастието бяло

Ти разлей, самотата с устните си топли

Заличи.

Раните в сърцето си единстевено недей докосва

Тях моята целувка ще ги заличи.

Мълчи, рисувай цяла нощ

На сутринта ще видиш ти

По мойто тяло огнени бои

И бяло щастие, ще разпознаеш

Свойте устни, а моята целувка

В сърцето ти все още ще гори.

Нарисувай ми, художнико, душата си!

Използвай тялото ми за платно,

След туй душата моя върху твоята

Ще нарисуваш ти, ще използваш същите бои.

И докато сливат се душите, в телата първороден

Грях нека да гори.

© Мег Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Само едно момченце може да има толкова чиста и невинна душичка като твоята, за да изрисува душата ти по същия начин вурху себе си така, както нарисува и своята върху теб... позволи му вечно да рисува... и ни позволи и за вбъдеще да се наслажваме на "танца" ви заедно....
    Браво
  • Невероятно е!!!6 от мен!!!
Предложения
: ??:??