29 мая 2010 г., 10:42

Наръч стихове 

  Поэзия » Другая
459 0 2

Натежаха ми стиховете, приятелю, натежаха ми.
Като купища сухи листа с наваляло очакване,

като наръч сух съчки. И кората им взе да се бели,
овлажнена от толкова много и мъгливи раздели.

Натежаха, приятелю, всички космати предателства,
като стъбла на повитица, впримчили със придатъци

тези клони безснежни, без пъпки и есенно тъжни.
Изоставям ги насред път и сезала им ще развържа.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??