Ще настъпи ли ден,
в който ти ще си до мен
и отново ще мечтаем
и така ще се желаем?
Ще настъпи ли ден,
в който твоите коси
ще докосвам със ръце,
с разтуптяно сърце?
Ще те милвам до забрава
на тази дивна морава,
посадена с любов,
надарена със зов!
Къде си ти, моя любов?
© Симеон Пенчев Все права защищены
Желая ти късмет!