Минали любови, минали мечти,
минали стремежи, минали съдби,
бъдещи тревоги, бъдещи сълзи,
илюзорни срещи, няма аз и ти!
Всичко се променя, всичко е зад нас,
няма да се върнат миналите дни.
Трябва да живеем, без да има страх,
За момента, в който ще сме аз и ти.
Бъдещето носи само страхове,
за настоящето от днес да мислим.
И ще има хиляди прекрасни мигове!
Любовта ще ни пречисти!
Настоящето стои пред нас,
и крещи да го последваме,
за един последен шанс,
"аз" и "ти" да се превърнем в "Ние"!
© Антония Станчева Все права защищены