5.05.2019 г., 23:13 ч.

Настояще 

  Поезия » Гражданска
458 1 0

Минали любови, минали мечти,

минали стремежи, минали съдби,

бъдещи тревоги, бъдещи сълзи,

илюзорни срещи, няма аз и ти!

Всичко се променя, всичко е зад нас,

няма да се върнат миналите дни.

Трябва да живеем, без да има страх,

За момента, в който ще сме аз и ти.

Бъдещето носи само страхове,

за настоящето от днес да мислим.

И ще има хиляди прекрасни мигове!

Любовта ще ни пречисти!

Настоящето стои пред нас, 

и крещи да го последваме, 

за един последен шанс,

"аз" и "ти" да се превърнем в "Ние"!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??