28 апр. 2020 г., 17:18

Научи ме 

  Поэзия » Любовная
526 0 0

Научи ме да докосвам с пламък

тялото и ръцете ти, да воюват за теб.

Ти си пламъкът и жарта,

която ме научи да съм искрена.

Научи ме да съм спасена от лоши мисли.

Научи ме - очите да се взират в теб,

а твоя път е хармония на сила и увереност.

Намери ме тихо, опозна ме,

задръж ме като светъл дъх.

Нуждая се от теб,

от присъствието на теб,

но аз преднадлежа на твоя свят.

© Десислава Танева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??