Научи ме да докосвам с пламък
тялото и ръцете ти, да воюват за теб.
Ти си пламъкът и жарта,
която ме научи да съм искрена.
Научи ме да съм спасена от лоши мисли.
Научи ме - очите да се взират в теб,
а твоя път е хармония на сила и увереност.
Намери ме тихо, опозна ме,
задръж ме като светъл дъх.
Нуждая се от теб,
от присъствието на теб,
но аз преднадлежа на твоя свят.
© Десислава Танева Всички права запазени