16 янв. 2009 г., 17:34

... наваксвам любовта. 

  Поэзия
813 0 3

Привидно безразлична изглеждам,

обръщам гръб и крещя,

главата от гордост не свеждам,

от инат не признавам вина.

 

Хиляди грешки допускам,

за даденост приемам любовта.

Толкова много изпускам,

не осъзнавам вина.

 

Толкова много ме обичаш,

на компромис се научи преди мен,

позиция на силен мъж заемаш

в трудните моменти си смирен.

 

Затова мечтая да съм друга,

да бъда повече добра,

да не бъда толкоз груба,

да призная своята вина.

 

Дано скоро се науча на компромис

да вземам пример аз от теб,

защото ти истински умееш да обичаш,

да раздаваш цялата душа.

 

В добър твой ученик ще се превърна,

да взема твоя опит и добра душа,

времето назад не ще го върна,

затова наваксвам любовта...

© Алина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??