Навярно ме обичаш и затова си отиваш!
(На Игн.)
Навярно забравих да пиша
и с нищо обсипа ме ти…
Навярно забравих да дишам,
да страдам, когато боли…
Навярно ме мразиш дълбоко,
безследно излишна, ненужна.
Навярно изпитал си болка –
голяма, невидима, чужда…
Навярно те виждам в съня си,
защото те няма на думи…
а мен ме има в излишъци
от чувства, сълзи и безумие.
Навярно си нейде в сърцето ми,
обречен да бъдеш изричан…
Навярно не помниш очите ми,
но аз все пак те обичам…
Навярно студен ще останеш,
без спомен след вечер с текила,
навярно ще лъжа отново
че не помня, защото съм пила…
Навярно последно те виждам.
Не мога да дойда за „Сбогом!”
Че лесно ще е да те ненавиждам,
а ще ми коства твърде много!
Навярно ме обичаш и едва
от спомени ме триеш всеки ден.
Навярно те измислих и така
ти просто стана част от мен…
© Единствена Все права защищены