Люби и обичай,
но във вярност
не се вричай,
защото пропиля
своя шанс.
Изигра ме подло,
а това не прощавам.
Върви си –
сбогом –
не ме търси,
не ме моли,
не ме съди.
Погледни се
и разбери, че
вината бе само
твоя.
© София Русева Все права защищены