10 мар. 2007 г., 15:26

Не банално 

  Поэзия
605 0 2

Чудиш се какво обичам аз.

И молиш се да си го кажа май на глас.

Е, печелиш!

Знай, обичам аз оригиналност,

а не типичната баналност.

Вместо розата червена,

увита в хиляди хартии,
поднеси ми клонче цъфнало,

от градинката до вас го откъсни.

Недей да мислиш, с колко скъпа рокля

да ме облечеш.

Вземи ръката ми,
аз искам на разходка

да ме заведеш.

Не искам шоколадови сърца.

Искам в твоите очи слънца.

Радвам се на простички, красиви нещица,

Хайде, скъпи, погледни в реалността!

Не съм принцеса, за да ме накичиш със корона.

Не съм и кукла, за бъда твоята кокона.

Харесвам истинските, стойностни неща,

не измамната и скъпа красота.

Дай ми нещо малко, оригинално,

а не голямо, и толкова... банално.

© Мег Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??