Животът и смъртта
са абстрактни понятия.
Имам шепа познайници
- дишащи хора,
които отвътре
са толкова мъртви...
А също така
имам и някои
скъпи покойници,
които ми дават опора,
живеейки в мен,
всеки ден.
И не е смърт
и не е край,
а просто
различна форма
на живот.
И няма ад,
и няма рай,
а място,
където всичко е
любов.
© Ива ВалМан Все права защищены