10.04.2019 г., 15:43 ч.

Не е край 

  Поезия » Свободен стих
424 0 0

Животът и смъртта

са абстрактни понятия. 

Имам шепа познайници

- дишащи хора, 

които отвътре

са толкова мъртви... 

 

А също така

имам и някои

скъпи покойници,

които ми дават опора,

живеейки в мен,

всеки ден.

 

И не е смърт

и не е край, 

а просто

различна форма 

на живот.

 

И няма ад, 

и няма рай, 

а място,

където всичко е 

любов.

 

© Ива ВалМан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??