4 июн. 2014 г., 23:33

Не исках тук да се родя.. 

  Поэзия
385 0 4

Не исках тук да се родя.. .
да страдам,
затова хвърлете ме без жал...
във гроба,
о, как омръзна ми да плача...
и да падам,
във мен проклятиe ли тегне...
от майчина утроба.


Не молех Господа и Дяволът... и 
всички хора
за прошката... от нея нямах
нужда,
във своя сън не чувствах... никаква
умора,
но след това... със болка се 
събуждах.


Не исках тук да се родя...
да страдам,
затова хвърлете ме без жал...
във гроба
и тогава простичко... ще свърши
ада,
ще убивам пак... аз всичките 
любови!

 

 

 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти Ели!
  • Много истина има тук! Харесах Васко!
  • Благодаря ти Санвали!
  • Вече си видял ада, пожелавам ти намериш и рая!

    Поздрав, Васил!
Предложения
: ??:??