3 нояб. 2018 г., 20:22

Не искам! 

  Поэзия » Другая
640 1 0

Не искам да виждам, защото са лъжи!
Не искам да виждам, защото боли!
Не искам да виждам, защото къври!
Не искам да виждам, защото тежи!

 

Не искам да чувам безпочвени думи!
Не искам да чувам измислени истории!
Не искам да чувам, че любовта я има!
Не искам да чувам, че прегради няма!

 

Не искам да знам, че няма промяна!
Не искам да знам, че утрото премина!
Не искам да знам, че делече замина!
Не искам да знам, че няма да те видя!

 

Не искам да вярвам, че въздуха спира!
Не искам да вярвам, че всичко умира!
Не искам да вярвам, че страстта угасва!
Не искам да вярвам, че вече те няма!

© Джимбо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??